Ya-hoo!
Ya-hoo!
Nicolhime vagyok!
Ez itt az én személyes blogom. Mindenféle dolog található itt. Animés dolgok, sütireceptek, sorozatok zenék. Egyszóval minden ami én vagyok. Remélem jól fogod magad érezni és vissza térsz néha!
nyitás: 2011.05.04.
Kódok: X X X X


  • bekülhetitek nekem munkáitokat (ficinél linkeket) az email címemre /ayamehikari12@gmail.com/ írjátok le a neveteket és ha van valami üzenetetek is ficinél egy kis leírást a műről. ha pedig kép akkor csatoljátok azt is!
    • Fanficcek
  • • Rajzaitok
  • • RPC-itek

 

 
Chat

•Ne hirdes•ne káromkodj•itt is kérhetsz cserét•
•kérdez bármit•érezd jól magad•
 
My marshmallows

 

8/3 Jelentkezz te is ITT vagy a chatben. /feltételek/
az én csere képeim:  X (kérlek nálam ebből válasszatok) 

 
Cute tops15/8 Jelentkezz te is ITT vagy a CHATBEN. /feltételek/
az én csere képeim:  X (kérlek nálam ebből válasszatok) 
Várakozik: -

 
számláló
Indulás: 2011-05-04
 

 

Butterfly Effect

Varázslatos lények és én...

2016.11.17. 22:20, Nicolhime
035 - soha nem fogok felnőni ...

Ya-hoo!
Nem is tudom hol kezdjem el.

  Gondolom nem én vagyok egyedül a korosztályomban aki elmondhatja magáról hogy a Harry Potter filmeken nőt fel. És gondolom a mai napig sokan imádják. Én megszámolhatatlan sokszor láttam a filmeket, Nem hazudok ha azt mondom hogy hetente minimum egy filmet megnézek ha nem többet. Olyan nekem ez mint a szüleimnek a star wars én hiába láttam az összeset belőle és hiába szeretem nem mondhatom teljesen magamnak míg ők igen. Hozzájuk tartozik és még 70évesen is megfogják nézni. Nekem pont ilyen a Harry Potter. És lehet mondani hogy ezzel az új filmmel csak pénzt akarnak és újabb bőrt nyúznak le erről a csodás filmről de nem így van. Így lenne ha Harryrékről szólna. De nem így van. Harry Potter előtt vagyunk 70 évvel. Csak a világunk ugyan az. Még csak nem is angliában vagyunk hanem amierikába. Szóval szerintem teljesen megengedett egy új film..vagyis nem is egy ugyan is 5 lesz összesen. Szóval...

  Tegnap elmentünk megnézni a Varázslatos lények és megfigyelésüket premier előtti vetítésen ... Már igen csak be voltam zsongva miatta így alig vártam hogy elinduljunk. Csak hát nem úgy jöttek össze a dolgok ahogy mi azt elterveztük. Ugyan is Bernie húga nyomtalanul eltűnt és vagy 2 órán keresztül kerestük mire kiderült hogy ő haza indult és már csak akkor jelentkezett amikor haza is ért... Nem kicsit hozta ránk a szívbajt. De hál'istennek semmi baja és ez a fontos!
  Szóval így már kicsit nyugodtabban mentünk be a filmre. Én már az elején úgy álltam hozzá hogy nem egy Harry Pottere ülök be hanem egy abban a világban játszódó filmre. Egész könnyen eltudom különíteni az ilyeneket. 
Nah. Elkezdődött a film... Már ahogy el kezdődött kirázott a hideg. Még hozzá a zenétől. Mert bár nem úgy gondoltam rá még is csak a gyerek koromat hozta elő a zene. Aztán meg persze a látvány is. Kicsit vontatottan indult a történetünk. De cseppet sem unalmasan. A kis kikacsintások a jól ismert varázslatok, hopponálások És persze egy nagyon jól ismert jelkép... Nem akarok nagyon bele menni a történetébe mert nem akarok nagyon spoilerkedni. Nagyon tetszett benne például hogy nem a jól ismert lények voltak benne hanem számunkra igen csak újak. Mondjuk akinek meg van a kis könyv azok már olvashattak róluk.


  A főszereplőnk egyszerűen tökéletes volt. Már mint ez a karakter nagyon ki van találva! A viselkedése azzal hogy ilyen különc. De ahogy oda van az varázslényeiért és hogy minden áron megakarja védeni őket. És hogy nem egy gyáva alak. Sőt! De ott van a mi mugli szereplőnk is.. vagyis a filmben magnixnek hívják (Amerikában ezt a kifejezést használják rájuk...mondjuk nekem a mugli jobban tetszik) Szóval az ő karaktere volt az egyik legjobb. Nekem nagyon tetszett hogy egy muglit is bele vontak a történetbe. Így közelebb éreztem magamhoz ezt a varázsvilágot mint valaha. Ott van még a két főbb női szereplőnk. Nekem ők is tetszettek de ők azért már kevésbé. Volt bennük valami. Talán kicsit unalmasak voltak. De közben még sem. Nagyon is kelletek oda. A fő gonoszunk szerintem zseniális volt. Elképesztően jól játszotta! Róla nem mondok el többet! Az az igazság hogy még oldalakat tudnék írni.A története talán bevallom nem volt a legszuperebb. De nem is volt rossz. Nagyon jó volt. De inkább egy bevezető filmnek tűnt. És annak tökéletes volt. (mondjuk külön kiemelném hogy nagyon tetszett ahogy a film címét belevonták a történetbe! 


  A zenék mesések voltak. Mindegyik. Az új dallamok de főleg a régi filmekből ismert feldolgozások... Annyira magukkal ragadtak hogy azt elmondani nem tudom. Úgy éreztem magam mint ha megint az első filmre ültem volna be kiskoromban és az izgatott kislány nézi a vásznat és arról álmodik hogy vajon neki is megfog e jönni a levele a Roxfort varázsló és boszorkány képző iskolától hogy felvették. Egyszerűen csak ott ültem és nosztalgiáztam. Pedig ez nem HP volt csak annak a világja. Egyszerűen nem tudom megunni ezeket. Hihetetlen nem? 
  A végére még a látványról is írok pár sort. Én bevallom kezdem nem szeretni a 3D-s filmeket. Sokszor zavarnak. Itt annyira nem volt zavaró. Tetszett hogy igyekeztek teret képezni a 3Dvel és nem csak kinyúltak a képernyőből (ilyen is volt de nem ez volt a fő) A film légvégéról muszáj "beszélnem". Mert...egyszerűen GYÖNYÖRŰ volt. Annyira szépen volt megcsinálva a vége hogy nem tudom szavakba önteni rendesen. Itt nagyon szépen használták a 3D-t de még anélkül is ez lett volna a legszebb jelenet benne. A zenével a színekkel... Engem talán az egész film ott nyert meg.

Írhatnék még de nem fogok. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Mindenki nézze meg aki szereti a Harry Pottert és ne féljen tőle! Tényleg arra gondoljatok hogy ez csak a varázsvilág. Ne várjatok arra hogy Harry elsuhan a seprűjével a háttérben! 

szenvedés

2016.11.13. 19:56, Nicolhime
034 - mindent akarok és semmit !

Ya-hoo! 
Csak azért írok hogy legyen valami friss is. Igaziból minden nap feljövök, körbenézek, megnézem a csere oldalakat (ahonnan sajnos törölni kell 3 linket) és csak nézek..és nézek... sok minden eszembe jut hogy pl új dizi kellene meg mit kellene frissíteni miről írhatnék. De még se teszem. Mostanában nagyon ellustultam. Egy pillanat alatt elmegy a kedvem mindentől... szomorú. Olyan mint az artblock... csak ez..... Blogblock (?) Nem mondom hogy igyekszem össze szedni magam és folyton írni mert mindig megszegem a szavam ilyen ügyileg szóval inkább azt mondom hogy nem fogok hosszabb időre kiesni. valamit majd mindig feldobok! Úgy irigylem a többi blogost aki napi szinten tud oldalakat írni én meg néha csak benyögök valami marhaságot...tényleg kellene jó témákat találnom... Ti miről olvasnátok szívesen? Kommentben várom az ötleteket! (....már ha valaki ír xD )

A fény a hold körül!

2016.11.02. 21:54, Nicolhime
033 - csak egy kis fangörcs!

Ya-hoo Bogárkáim!
Jöttem nektek fan görcsködni!!! Biztos sokan ismeritek a Haikyuu animét! Az első évadról még irományom is van /ITT elolvashatjátok/ Aki ismeri az nagyon jól tudja hogy jelenleg fut a 3.évadja. Tudjátok én hatalmas Tsukishima fan vagyok már az első évad óta. Sajnáltam is hogy szegény Tsukki az első évadba nem szerepel valami sokat. Néha beszól pár embernek meg vágja a fejeket de úgy igazán szerepe nem igazán volt. Aztán jött a 2.évad ahol igen is sokkal több figyelmet kapott! Igyekszem úgy írni hogy ne spoilerkedjek azoknak akik nem látták volna és szeretnék megnézni! Szóval a második évad.... Szerintem sokkal jobban bele láttunk Tsukki életébe és fejébe. Valamennyire még el is vette a rivaldafényt a főszereplők elől. Persze nem végig mert a nagy sorsdöntő csatákban megint nem volt valami sokat szerepben. Naaah! DE! Most elkezdődött a 3.évad.... bizony! És Tsukki van a főszerepben! Kirobbanó formában van mentálisan, fizikálisan(jól írtam?).... Azok a szemét beszólások,fejek nem maradnak de ugyan akkor ....ahhhh! A többit csak akkor olvassátok tovább ha láttátok az új részt (4.) vagy nem zavar titeket a spoiler (nem csak szöveg, animációk is lesznek a továbbiakban) 

This is Halloween

2016.10.31. 20:09, Nicolhime
032

Jó estét! 
Csak egy gyors poszttal jöttem! Nem tudok sokat mesélni. Míg nektek most kezdődik az őszi szünet nekem most lesz vége. Nekem előző héten kezdődött... Szerencsére jól kipihentem magam. Sok animét néztem. Úgy hogy pihenjétek majd ti is ki magatokat rendesen! Gondoltam boldog helloweent kívánok ma nektek. Nem mennék bele hogy kinek az ünnepe ki ünnepli ki nem. Mi régen ünnepeltük mert jó buli volt a gyerekeknek. Most már nem igen. Tököt szoktunk faragni de kb ennyi.... Senki nem hívott bulizni se így itthon ülök és ezt írom éppen xD Ahhh dehogy.... nem zavar... nem akartam én bulizni...ahhh.... .............. ....... de most komolyan. Engem miért nem hívnak jelmezbálas halloween partira? Nyah mind1.... ennyi... most megyek filmet nézni...vagy animét... nem tudom... PÁPÁ!

A cukrásznak sem fenékig tejfel ...

2016.10.18. 21:32, Nicolhime
031 - kiborulás és könnyek akarom mondani könyvek

Jó estét...
Igen tudom.... megint jó rég jelentkeztem... ne haragudjatok. Nincs mentségem. Viszont a mai napot muszáj kiadnom magamból nektek. Jó napnak indult annak ellenére hogy hajnali 5kor csörgött az ébresztőm ugyan is külsős gyakorlatra mentem 7re. Tudni kell hogy még nincs minden letisztázva a gyakorlati helyemmel de úgy éreztem szereztem megoldást. Odaértem még nem volt 7óra amikor lelkesen újságoltam főnök asszonyomnak hogy ha bevonnánk egy másik cukit akkor lehet hogy megtudnánk oldani. Nagyon öröm és boldogság lett! Ja..... még sem! Úgy rám förmed mint még soha. Jó hogy nem kezdett el csapkodni de már-már kiabálásnak lehetne nevezni. Hogy miért nem szóltunk előtte neki és hogy az a cukrászda őt csak ki akarja túrni és az egész világ ellene van amúgy mert ő olyan fasza és tehetséges hogy mindenki más irigykedik rá. /Tény hogy rettenetesen tehetséges és én akkor is tőle akarok tanulni/ Ugy felb***tam magam hogy inkább nem szólaltam meg mert vagy elsírtam volna magam vagy olyat mondtam volna amit nagyon megbánok. Így nagyon jól telt az egész gyakorlat...Persze miután észrevette hogy majd fel robbanok próbált kedveskedni, hogy egyek sütit meg reméli nem haragszom rá... De most mit csináljak? Olyan szar kedvem lett emiatt egész nap hogy alig vártam hogy haza jöjjek. Azóta meg mint valami zombi ülök és olvasok.

 

Ja igen elterelve egy témát olvasom most ezt a könyvet... Huh gyerekek mindenkinek ajánlani tudom csak! 5 kötetes a sorozat. Az 1. kötet címe "Nem vagyok sorozat gyilkos" Dan Wells írta őket és nagyon ütősek. Most olvasom a 3. kötetet aminek a címe "Nem akarlak megölni" már megvettem a 4. kötetet is igy csak az 5. kell ... jahhj nagyon várom...tegnap vettem meg a 3.at de mindjárt a végére is jutok. Ez a könyv tartotta ma bennem a lelket...hogy ne akarjam megölni... értitek? .... hahaha.... szerintem ennyi elég is lesz mára.... szóval gondoltam kiadom ezeket... további jó estét! 

ed787bb0361d9ff8ddb4643fc6bb36ef.jpg ad74a3d2f3eadd0489814f1dbc970839.jpg 13819623_1029892403726081_43319817_n.jpg 67eb57176decf6f799f74f8046b75479.jpg c55cbef6e514f1ff6096d04e444c1273.jpg

 

Egy blog rólam, velem, mert szeretek ide írni. Ðzsí. *** Augusztus 25-én PlayDay, azaz játéknap sok-sok nyereménnyel! :)    *****    Tudod hol van és mit jelent a horoszkópodban a Felszálló holdcsomópont? A Chiron? A Lilith? Én megmondom.Látogass meg!    *****    Gyere és nézd meg a lovas és állatos blogom.Különbözõ érdekes történetekkel és sok friss blogbejegyzéssel.Jó nézelõdést!    *****    Ünnepi minijáték vár rád! Kattanj rá, küldd be a megoldást, és NYERJ! =)    *****    Az ASZTRO-suli mindenkit Szeretettel vár. Tanuld meg az asztrológiát a saját horoszkópod elemzésével -TELJESEN INGYEN!    *****    A csillagjövõ asztrológia portálon akció! Születési horoszkóp + 3 év elõrejelzés + Párkapcsolati elemzés 2000 Ft. katt!    *****    Szereted a humort, jó zenéket? Szeretnél ilyen mûsorban részt venni? Keress oldalamon!    *****    "Revealing the truth is like setting a match on fire. It can bring light or set your world on fire." | PROJECT D.C.    *****    PROJECT DC egy futurisztikus-disztópikus SZEREPJÁTÉK! Bármikor szívesen látjuk a csatlakozókat!    *****    Ne maradj le semmirõl, értesülj elsõ kézbõl a Selena Gomezzel kapcsolatos hírekrõl! Hat éve várja a látogatókat az oldal    *****    Református exmisszus-gyakornok, jégkorong, izomautók, rap zene. Igen, ez mind én vagyok! Hogyan? Nézz be és megtudod! :)    *****    Szeretsz írni? Lenne egy jó témád, amit megosztanál másokkal? Akkor kattints, és nyerj egy vendégposztot nálam! :)    *****    Kedveled Ian Somerhaldert? Odáig vagy a szépséges színésznõért, Nina Dobrevért? Kattints! Nem csak TVD rajongóknak!    *****    Szeretsz filmet nézni? Akkor itt a helyed! Nézz filmet facebook messengeren. Klikk ide!!!!    *****    MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER / egy májusban született lány blogja / MAYFLOWER    *****    DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE! DESIGN KÉSZÍTÕT KERESEK! 100 KREDIT ÉS MEGJELENÉS JÁR ÉRTE!    *****    ***Egy blog. Egy lány. Egy élet.*** Ðzsí blogol. *G-PORTÁL KÖZÖSSÉGMENTÉS ugyanitt. Ha hiányzik a régi közösség.*BLOG***    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Nézz filmet facebook messengeren!!!! Klikk! Klikk!    *****    ONMYMIND \\ EGY ÁTLAGOS SRÁC BLOGOL MINDENRÕL AMI ESZÉBEJUT \\ ZENE, CIKKEK, KRITIKA? KATTINTS ÉS OLVASS MOST KEDVEDRE